Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

detasare salaraiat la o alta societate

1.un salariat urmeaza a fi detasat la o alta societate. ce documente trebuie intocmite de societatea care detaseaza salariatul? perioada detasarii este de maxim 1 an?
2.o persoana are 3 contracte de munca: unul cu norma intreaga iar doua cu timp partial.acestuia i s-a instituit poprire pe salariu. este corect sa se retine din salariu la toate cele 3 functii sau doar la functia de baza? multumesc.

2 raspunsuri


la 09 Mar. 2017
Pentru detasare trebuie sa aveti o solicitare din partea firmei care doreste personal specializat in domeniul respectiv, iar angajatorul isi da acordul pentru angajat, iar acesta este informat si i se obtine acordul scris. Conditiile detasarii sunt cele mai favorabile pentru angajat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 09 Mar. 2017
Poprirea se aplica pentru toate contractele de munca in procentul legal, cumulat daca sunt inregistrate pe aceeasi societate, sau separat pe fiecare daca sunt societati diferite, pana la achitarea datoriei.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x