Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

contract individual de munca

Buna dimineata!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Asociat unic la o firma si administrator la o alta firma, cu alt obiect de activitate. Va rog sa imi spuneti daca este vreo problema ca asociatul unic are un contract de munca la firma unde e administrator firma de paza si acum se angajeaza cu 2 ore si la firma unde este asociat unic pe functia de coordonator transport rutier? Astept un raspuns urgent si va multumesc anticipat!
Adaugata in   Studii de caz

2 raspunsuri


la 21 Nov. 2011
Vezi Art. 35. di Codul muncii: "1 Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea. 2 Fac exceptie de la prevederile alin. 1 situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii: -Cumulul de functii se realizeaza prin incheierea unor contracte individuale de munca cu timp partial, astfel incat sa fie satisfacuta cerinta privind timpul de odihna minim de 12 ore consecutive."
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 22 Nov. 2011
Va multumesc frumos pentru raspuns. Eu intrebam din punct de vedere al incompatibilitatii detinerii functiei de administrator la o firma si de angajat la firma unde este asociat unic. Inteleg ca nu este nici o problema. Cu respect.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x