Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

cerere restituire concediul medical cod 01

Indemnizatia suportata din bugetul FNUASS pentru concedii si indemnizatii (148 LEI) este mai mare decat contributia CCI calculata asupra fondului de salarii (144 lei).
Intrebarea este: mai depun cerere de restituire la casa de sanatate daca suma a fost recuperata prin diminuarea acestei contributii CCI, diferenta de 4 lei ramane s-o virez?
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 07 Feb. 2014
Sumele care se platesc asiguratilor, suportate din bugetul FNUASS, se retin din contributiile pentru concedii si indemnizatii datorate pentru luna respectiva. Sumele care depasesc suma contributiilor datorate de acestia in luna respectiva, se recupereaza de la Casa de sanatate de care apartineti. Pentru recuperarea sumelor de la CASA DE SANATATE, angajatorul depune la registratura un dosar ce trebuie sa contina : - Cerere, vezi anexa nr.12 din Ordinul 60/2006 cu modificarile si completarile ulterioare - Centralizarea certificatelor de concediu medical, vezi anexa nr. 18 Ordinul 60//2006 cu modificarile si completarile ulterioare - Copie dupa Declaratia 112 - Certificat de atestare fiscala; - Fisa sintetica -Cont 439 - ANAF - Concediile medicale - exemplar roz.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x