Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Calcul impozit la Intreprindere individuala

Buna ziua!
M-ar interesa daca la o I.individuala ca sa rezulte venitul net impozabil scadem in afara de impozit si CAS-ul si CASS -ul, sau doar impozitul??
Multumesc.
Adaugata in   Studii de caz

4 raspunsuri


la 23 Dec. 2014
Pentru intreprinderile individuale calcularea venitului se face scazand din venitul brut cheltuielile si taxele sociale, rezultand venitul net impozabil la care se calculeaza cota de impozit.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 25 Dec. 2014
Buna ziua, v-as ruga daca doriti sa ma indrumati cu urmatoarele: Care sunt categoriile de cheltuieli care pot fi scazute din venituri, pentru a se stabili profitul impozabil ? Daca este o anumita limita maxima a cheltuielilor ? Care este cadrul legal in care este prevazut acest aspect pentru o Intreprindere individuala ? Va multumesc anticipat!
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 26 Dec. 2014
Categoriile de cheltuieli pe care doriti sa vi le transmit sunt specifice fiecarui domeniu de activitate, in principiu, puteti considera cheltuieli deductibile din venituri orice cheltuiala care este facuta pentru desfasurarea activitatii persoanei juridice, acestea putand fi mai mici sau mai mari decat veniturile, in functie de rezultatul perioadei, baza legala fiind Codul fiscal.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 28 Dec. 2014
Multumesc pentru raspuns! Domeniul de activitate este de activitati ale agentilor si brokeri-lor de asigurari, caen 6622 O seara frumoasa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x