Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Semnatura electronica

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati in legatura cu semnatura electronica. Firma este inregistrata anul acesta in luna martie, este neplatitoare de TVA si nu are angajati. Doamna contabila care am avut-o pana acum 2 luni mi-a spus ca are semnatura electronica pentru firma in cauza,dar eu acum nu mai sunt la ea, ce ar trebui sa fac in cazul de fata si daca am nevoie de semnatura electronica si pentru ce. Am inteles ca pana in data de 25 oct ar fii nevoie de semnatura electronica pentru depunera declaratiei de impozit, este adevarat.
Va multumesc anticipat

2 raspunsuri


la 19 Oct. 2011
Completati formularul 151- Cerere pentru revocarea dreptului de utilizare a serviciului Depunere declara??ii on-line OMEF 847/2009 . Formularul se depune de titularul certificatului calificat. Cererea se listeazÄ?, se completeazÄ?, se semneazÄ?, se scaneazÄ? ??i se trimite prin e-mail pe adresa autoritate.MFP@mfinante.ro. Apoi, solicitati un certificat calificat de semnatura electronica la una din cele 3 firme agreate de ANAF. Dupa obtinerea certificatului calificat de semnatura electronica, completati formularul 150 Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat OMEF 847/2009 .
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 19 Oct. 2011
semnatura electronica este necesara pentru depunerea declaratiei 112. declaratia 100 impozit pe profit se primeste la ghiseu fara semnatura electronica.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x