Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Monografie contabila privind activitatea unui restaurant

Va rog sa -mi dati cateva sfaturi specifice legate de activitatea unei societati ce desfasoara activitate de restaurant.Nu am mai avut contabilitati pentru astfel de domeniu.
Va rog sa-mi spuneti si ce alte declaratii presupune aceasta activitate .
Va multumesc!

1 raspuns


la 14 Feb. 2015
Contabilitatea unui restaurant este cea de productie, prin care aveti achizitii de materii prime 301, materiale 302, produse finite 345, marfa 371, adaos comercial 378. Activitatea de gestiune se face pe unitati de gestiune ca: depozit, produse in fabricare, produse finite. Productia se face conform retetarului aprobat de reprezentantul legal al firmei. Declaratiile sunt aceleasi ca si pentru orice alta societate in functie de categoria in care se incadreaza.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x