Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Formulare utilizate pentru servicii prelucrare floarea soarelui persoane fizice

Sunt PFA cu impozitare in sistem real si contabilitate in partida simpla , cod caen 1041. Procesez seminte de floarea soarelui in regim prestare de serviciu de la persoane fizice cu plata in natura ( uium retinut ). Care este formularul care se intocmeste in momentul predarii semintelor spre procesare si care este documentul care se completeaza in momentul in care se predau produsele rezultate in urma procesarii ( ulei si srot ) catre persoana fizica ? Care este pretul la care se inregistreaza semintele de floarea soarelui in momentul predarii si la ce pret se realizeaza descarcarea gestiunii de produse finite ( pret productie sau pretul pietei) ?

1 raspuns


la 02 Sep. 2015
Prestarea de servicii de catre o pfa catre persoane fizice se face cu factura. Preluarea semintelor are loc in baza contractului de prestari servicii cu producatorul autorizat persoana fizica cu proces verbal de predare-primire si nir, are loc prelucrarea conform procesului de productie din care rezulta produsul final ce este predat in baza unui proces verbal. Pentru cantitatea se produs retinuta este necesara fila din carnetul de comercializare cu regim special. Reglarea sumei facturate pentru prestare si cea pentru achizitia de la producatorul autorizat se face in baza unui proces verbal de compensare a datoriei care se inregistreaza in registrul de incasari si plati cu data compensarii atat pentru incasare cat si pentru plata. Pretul semintelor este cel stabilit in contract si reprezinta cantitatea necesara achitarii prestatiei facturate.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x