Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Plata premii, burse ong-uri, impozit de plata

Buna ziua,
O firma organizeaza un concurs in baza caruia va decerna ca premii oferirea de burse in valoare de 10.000 de euro/bursa. Conform regulamentului, castigatorii trebuie sa fie Asociatii, Fundatii, ONG-uri in special care sa respecte criteriile din concurs.

In aceste conditii, cum pot fi platiti banii pentru premii/burse, doar pe baza unor procese-verbale sau este nevoie de un alt document, mai ales ca este vorba despre sume destul de mari?

De asemenea, care sunt impozitele/taxele care trebuie retinute pentru premiile acordate?

Multumesc!
Adaugata in   Codul fiscal Premii

1 raspuns


la 18 Nov. 2014
Organizarea unui concurs cu acordarea unei burse, are la baza o decizie a reprezentantului legal care stabileste bugetul si criteriile de acordare, precum si comisia care analizeaza dosarele. Banii ce vor fi platiti au acelasi regim ca sponsorizarea, cu deductibilitate limitata conform prevederilor Codului fiscal. Dupa alegerea castigatorului, acesta incheie un contract de sponzorizare cu societatea iar plata se face prin virament bancar, ideal catre institutia de invatamant.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x