Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

plata din trezorerie catre pfa din strainatate

Buna ziua,

eu sint inregistrat ca persoana juridica (SRL ) si am un cont la trezorerie. Eu am contractat o persoana (PFA ) freelance care mi-a livrat anumite servicii (programare ) din strainatate. Cum pot eu sa platesc aceasta persoana din contul meu din trezorerie ?

Multumesc

3 raspunsuri


la 24 Mai. 2015
Conturile bancare de trezorerie se utilizeaza doar in tranzactiile cu statul, societatile publice sau bugetele de stat, trezoreria nefunctionand ca o banca comerciala. Pentru plati catre terti trebuie sa faceti transfer in contul curent detinut la o banca comerciala apoi sa efectuari plata.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 24 Mai. 2015
Multumesc, deci transfer inatai suma in contul meu bancar al firmei inregistrate la trezorerie si din acel cont fac plata pentru factura emisa de catre firma / persoana respectiva. Acest transfer trebuie sa aiba la baza un document anume sau este un simplu transfer care se face la trezorerie. Scuze dar toata treaba ast acu trezoreria este un mister pentru mine iar pe siteul ANAF nu prea am gasit informatii clare cum functioneaza si ce poti face cu acest cont din trezorerie.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 24 Mai. 2015
Veti face un ordin de plata din trezorerie catre banca comerciala unde aveti cont curent, apoi puteti face plata catre beneficiarul extern.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x