Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Caen PFA si contributii pentru absolvent de stiinte economice?

Un absolvent de stiinte economice care vrea sa lucreze ca economist, pe ce caen isi poate face pfa? cum si cat isi poate plati sanatate, pensii, somaj, contributiile aferente salariului in mod normal? ce alte taxe se mai platesc?

3 raspunsuri


la 12 Nov. 2014
Ca economist nu aveti posibilitatea desfasurarii unei activitati in calitate de PFA pentru ca nu aveti o specializare. Daca aveti specializare in activitati economice este posibil, iar calcularea taxelor se face in functie de suma declarata, avand in vedere si minimul legal acceptat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Nov. 2014
Am terminat administrarea afacerilor, nu exista nici un caen pe care sa-l pot folosi? La un venit de 2000 lei pe luna, care ar fi taxele pe care trebuie sa le platesc? Multumesc
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Nov. 2014
Pentru administrarea afacerilor in nomenclatorul COR este postul de director; administratorul de societate este o persoana fizica si nu o persoana juridica (fizica autorizata); pentru contabilitate va trebuie atestat CECAR... Din pacate, faptul ca ati terminat o facultate nu va face specialist intr-un domeniu, aceasta se face avand un certificat de calificare si aceasta specializare sa nu fie incadrata in nomenclatorul de functii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x