Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Registru casa II

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti o intreprindere individuala are obligatia intocmirii si a registrului de casa, nu numai a registrului de incasari si plati ?
Multumesc

4 raspunsuri


la 22 Iul. 2013
Persoanele fizice autorizate, au obligatia completarii unor registre si documente obligatorii, printre care si registrul de casa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 1 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 23 Iul. 2013
Nu exista Registru de casa la I.I. In Reg. de incasari si plati: se trec incasarile si platile cu documente justificative: bonuri de casa (Z), chitante, bonuri fiscale, extras de cont, ordine de plate, foi de varsamant, etc. Trebuie sa organizati evidenta gestiunii si la I.I.; cu documentele specifice de gest.: - NIR, Rap. de gestiune, fisa de magazie, etc.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 25 Iul. 2013
REGISTRU DE CASÃ (Cod 14-4-7A ºi Cod 14-4-7bA) serveºte ca: - document de înregistrare operativã a încasãrilor ºi plãþilor în numerar, efectuate prin casieria unitãþii pe baza actelor justificative; - document de stabilire, la sfârºitul fiecãrei zile, a soldului de casã; - document de înregistrare în contabilitate a operaþiunilor de casã.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 1 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 27 Iul. 2013
Ma iertati ca insist atat de mult cu privire la acest aspect al intrebarii mele dar va rog sa-mi indicati daca se poate actul normativ sau temeiul legal care reglementeaza obligativitatea intocmirii registrului de casa (nu a registrului de incasari si plati ) de catre intreprinderile individuale sau persoanele fizice autorizate. Va multumesc
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x