Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

monografie contabila pentru acvacultura si piscicultura

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru acvacultura si piscicultura. de exemplu cum se inregistreaza achizitionarea de puieti, popularea baltii, cresterea puietilor si vanzarea acestora.

3 raspunsuri


la 01 Aug. 2017
Contabilitatea va face inregistrari in functie de organizarea firmei, de desfasurarea activitatii economice. In opinia mea puteti avea toate inregistrarile contabile.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 01 Aug. 2017
Stiu pentru ca eu va trebui sa fac inregistrarile, dar nu am lucrat in acest domeniu si vroiam cateva inregistrari contabile. Vreau sa stiu daca se lucreaza si cu contul 345 si 711.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 02 Aug. 2017
Pentru a avea o evidenta contabila clara trebuie sa lucrati cu bazine pe diferite categorii de crestere, altfel trebuie sa aplicati indicatori de crestere. In principiu se face inregistrarea achizitiei pe 361, urmand ca intrarea in diferite faze sa fie la anumite perioade in functie de pesti cu 331 care sa inregistreze cheltuielile efectuate. Descarcarea de gestiune se face cu 711. Contul 345 se utilizeaza la momentul valorificarii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x