Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Salariu - concediu maternal

Buna ziua,
Lucrez la o firma de un an. Am salariu brut de 700 lei. De 2 luni sunt in concediu medical risc maternal, iar firma a ridicat salariile la 800 lei din 1.02.2013. Am intrebat daca se ridica si la mine si mi s-a zis ca, fiind in concediu medical, nu se poate mari salariul. Este adevarat? De unde pot sa aflu daca e platit totul pentru mine (impozite,CAS etc). As vrea sa aflu inainte sa intru in indemnizatie pentru nu vreau sa am surprize ca nu mi se da pentru ca ceva nu e in regula. Multumesc.
Adaugata in   Legea Contabilitatii

2 raspunsuri


la 26 Feb. 2013
Buna ziua, Pe perioada concediul medical de orice fel, contractul individual de munca este suspendat, drept urmare nu i se poate aduce nici un fel de modificare. Ca sa puteti proba daca vi s-au platit contributiile la sanatate, puteti cere o adeverinta pentru medicul de familie, in care sa se specifice faptul ca Asigurarile sociale de sanatate s-au platit. Din cate stiuse poate cere, pe baza unei cereri, la Casa de pensii, o adeverinta cu Stagiul de cotizare. Acolo veti vedea ce societati au platit contributiile pentru dumneavoastra.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 26 Feb. 2013
Va multumesc frumos.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x