Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

registrul de casa

imi puteti spune va rog ce se intampla in cazul cand vine controlul la unul din punctele de lucru a firmei in alt oras decat sediul social si nu are registru de casa. care se listeaza de fapt la sfarsitul lunii din programul de contabilitate - de la contabila de la sediul social. stiti care sunt consecintele/ riscul si care ar fi cea mai buna solutie cu registrul de casa.
va multumesc

2 raspunsuri


la 13 Feb. 2012
platiti amenda,registrul trebuie listat zilnic la sfarsitul programului.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 13 Feb. 2012
Registrul de casa se completeaza pentru fiecare punct de lucru pe care il are societatea. Vezi ART. 41 si art 42 din LEGEA nr. 82/1991 â?? Legea contabilitatii 2011 - republicata si actualizata pana la data de 22 aprilie 2011 â?? Constituie contraventie urmatoarele fapte: 2. nerespectarea reglementarilor emise de Ministerul Finantelor Publice, respectiv de institutiile cu atributii de reglementare in domeniul contabilitatii prevazute la art. 4 alin. 3, cu privire la: a aprobarea politicilor si procedurilor contabile prevazute de legislatie; b utilizarea si tinerea registrelor de contabilitate; c intocmirea si utilizarea documentelor justificative si contabile pentru toate operatiunile efectuate, inregistrarea in contabilitate a acestora in perioada la care se refera, pastrarea si arhivarea acestora, precum si reconstituirea documentelor pierdute, sustrase sau distruse; 1 Contraventiile prevazute la art. 41 se sanctioneaza cu amenda, dupa cum urmeaza: - cele prevazute la pct. 2 lit. a, b si c, cu amenda de la 300 lei la 4.000 leiâ?.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x