Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Obligativitatea completarii 088

Buna ziua!

Pentru 3 firme detin contract cu o firma de contabilitate! In acelasi timp avem 4 angajate care intocmesc contabilitatea primara sio gestionarea intr-un program informatic!
Nu stiu ce obligatii are firma de contabilitate fata de noi si ce acte ar trebui sa intocmeasca ea sau noi! Mai mult de atat ar trebui sa platim separat bilantul?
Acum una din firme am vrea sa o redeschidem si sa completam declaratia 088! Ni se cer bani suplimentari pentru aceasta treaba desi in contract se precizeaza obligativitatea completarii declaratiilor de catre contabilitate! Ele spun ca aceasta nu face obiectul contractului!

Multumesc!

1 raspuns


la 12 Mar. 2015
Obligatiile societatii de contabilitate sunt in functie de clauzele contractuale prevazute in contract. Daca aceasta inregistreaza documentele societatii cu sau fara contabilitatea de gestiune, trebuie sa completeze declaratiile legale si situatiile financiare. Daca societatea a fost suspendata o perioada, iar acum se doreste reluarea activitatii, acest serviciu intra in atributiile societatii. Pentru bilant (situatii financiare), se respecta clauzele contractuale. Daca nu sunteti multumiti de serviciile prestate puteti schimbafirma de contabilitate.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x