Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Imobilizari corporale...........

Buna ziua
Va rog sa ma sfatuiti cum as putea sa inregistrez in contabilitate factura furnizorului care ne-a echipat cladirea (ex:un spital) cu reteaua de internet,CATV, telefonie. Factura este in valoare de 11000 lei si contine diverse materiale folosite (switch-uri, patch-uri, cabluri, mufe, splice,centrale etc) pentru realizarea retelei de telecomunicatii. Aceasta investitie am vrea s-o amortizam in timp. Este OK daca operez factura in contul 214 "...alte active corporale"???As dori sa ma ajutati putin si la codul de clasificare si durata normala de functionare!

Multumesc!!
Adaugata in   Legea Contabilitatii

1 raspuns


la 07 Iun. 2016
Inregistrarea contabila se face in functie de explicatia inscrisa in contract si pe factura. Daca aveti materialele enumerate, acestea se inregistreaza ca materiale, doar centralele sau reteaua putand fi tratat ca ansamblu cu statut de mijloc fix amortizabil. In cazul in care sunt mentionate serviciile de instalare retea, se poate inregistra pe servicii sau ca reparatii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x