Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Ce trebuie sa fac pentru infiintare PFA

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un PFA pe numele mamei mele care a infiintat o cultura de lavanda . Incepand din aceasta vara , lavanda va trebui comercializata ca atare, dar ne-am dori sa si procesam o parte din cultura, respectiv, sa producem ulei si apa de lavanda. Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac pentru infiintare PFA pentru a putea desfasura activitatile de mai sus. Mentionez ca a obtinut un certificat de producator, la infiintarea culturii, dar pentru ca nu am stiut ca e valabil doar un an, pana in iulie 2015 nu are un certificat de producator valabil. Am specificat acest lucru, dat fiind ca am citit ca ar trebui facuta dovada anumitor studii sau experiente profesionale.

Multumesc,
Monica Naghiu
Adaugata in   Legea Contabilitatii Pfa

1 raspuns


la 16 Mar. 2015
Pentru infiintarea unei PFA trebuie sa aveti certificare profesionala sau sa beneficiati de notorietate in domeniul respectiv. Cultivarea lavandei nu presupune o specializare, ci doar trebuie mentionat in cerere ca persoana are experienta. In cazul procesarii, va trebuie ca activitatea secundara (la PFA se pot alege doar 4 activitati) sa fie mentionata in cererea de infiintare si este posibil sa va ceara un atestat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x