Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Buna seara!

Sunt la inceput in domeniul contabil si vreau sa tin contabilitatea la un ONG. As dorii daca se poate sa ma ajute cineva cu cateva informatii utile in ceea ce priveste modul de inregistrare in contabilitate a operatiunilor, un plan de conturi specific ONG-urilor mi-ar fi foarte uil.
As vrea sa stiu ce documente justificative sunt necesare sa se intocmeasca la ONG-uri in cazul efectuarii unor deplasariplecarii in delegatie, a biletelor de calatorie, respectiv a facturilor primite de la furnizori, si acestea din urma reprezentand o cheltuiala.
Va multumesc anticipat!
O seara placuta!
Adaugata in   Legea Contabilitatii

2 raspunsuri


la 19 Oct. 2011
1. Vezi prevederile: - Ordinului 1969/2007 privind aprobarea reglementarilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial, cu modificarile si completarile ulterioare. - Reglementarea contabila din 9.11.2007 pentru persoanele juridice fara scop patrimonial, cu modificarile si completarile ulterioare. 2. Se intocmesc Ordine de deplasare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 20 Oct. 2011
In Ordinul 1969/2007 vei gasi si planul de conturi si corespondenta conturilor se intocmeste ordin de deplasare inregistrarile contabile sunt de exemplu: - acordarea avansului 500 lei 542 = 5311 5121 500 lei avansuri de trezorerie casa / banca - justificarea vansului 356 lei 625 = 542 500 lei chelt cu deplas, detas si transfer avansuri de trezorerie 144 lei 5311 casa
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x