Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

activitate culturala, condiții de realizare și cazare

Buna seara ! Va rog frumos un sfat în ajutor. Sora mea lucrează intr-o instituție publică de cultură. Managerul instituției are contract de management pana în iunie 2016. Instituția trebuie să facă o activitate culturala, insă aceasta nu este prinsa în Anexa la contractul de management/2016 , in Plan.. Buget este alocat. În Protocolul ce va fi cu un ansamblu de dans, instituția urmând sa asigure cazarea. Va rog sa îmi spuneti: trebuie Act adițional la contractul de management ? Ca să se asigure cazarea participanților Consiliul Județean va trebui să le aprobe?

2 raspunsuri


la 18 Feb. 2016
In cazul institutiilor publice cu activitate culturala se procedeaza ca si in celelalte institutii publice pe un plan de achizitii aprobat pentru anul 2016. Acest plan poate fi modificat in functie de realizarea celorlalte evenimente in cadrul bugetului alocat. Pentru derularea proiectului va trebui sa aveti in vedere bugetarea si alocarea cheltuielii efectuate pentru deplasare sau sa aprobati evenimentul cultural cu cheltuielile de deplasare incluse in functie de forma juridica si structura bugetara aprobata.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 18 Feb. 2016
Buna dimineata ! Miliarde de multumiri ! O zi frumoasa va doresc !
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x