Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Programe de contabilitate utilizate in Romania

Buna ziua,
vreau sa aflu ce programe de contabilitate sunt cel mai des utilizate in Romania? merci

2 raspunsuri


la 09 Iun. 2014
In Romania, unul ditre cel mai popular program este SAGA din cauza ca este free, urmand ca doar la schimbari de legislatie sa aveti nevoie de abonament. Un alt program destul de utilizat este Ciel, utilizat de cei nostalgici, fiind unul dintre cele mai vechi programe utilizate in Romania. Alte programe cu o pondere mai mica sunt Wizcount, Contab etc. Pentru alegerea unui program de contabilitate este necesar sa studiati aplicarea acestuia in domeniul de activitate desfasurat, utilizarea eficienta a sistemului de catre mai multe compartimente, posibilitatea extragerii raportarilor fiscale, fiabilitate la numar de inregistrari, s.a.m.d.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 30 Mai. 2016
Sunt destule softuri bune, f bune.., oricum iei doar modulele relevante si faci upgrade mai tarziu daca te dezvolti. Ca exemple pot da: CIEL, Saga, Winmentor etc. CIEL V7 are destule puncte forte fata de multe softuri, la nivel de functionalitati depasind bine concurenta.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x