Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Impozit venit din silvicultura

In cazul in care o persoana fizica neautorizata livreaza masa lemnoasa catre o societate comerciala, cum se impoziteaza venitul din aceasta activitate dupa noile modificari ale Codului fiscal ?
Plateste impozitul pe venit persoana fizica sau retine la sursa (16%) societatea comerciala platitoare de venit?

1 raspuns


la 08 Feb. 2013
Veniturile obtinute din valorificarea produselor agricole in alta modalitate decat in stare naturala reprezinta venituri din activitati independente si se supun regulilor de impunere proprii categoriei respective. Conform OG 8/2013 in categoria veniturilor impozabile s-au inclus si veniturile obtinute din silvicultura. Contribuabilii care realizeaza, individual sau intr-o forma de asociere, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura, determinate in sistem real, au obligatia de a depune o declaratie privind venitul realizat la organul fiscal competent, pentru fiecare an fiscal, pana la data de 25 mai inclusiv a anului urmator celui de realizare a venitului.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x