Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Formularul 010

buna ziua,
administratorul unei firme care are CA mai mica de 65.000 euro, platitoare de tva, ar dori sa treaca de la impozitul pe profit de 16% la impozit pe venit de 3%. In Codul fiscal, titlul IV care reglementa aceasta forma de impozitare vad ca s-a abrogat. Am inteles din alte surse ca trebuie completat Formularul 010 si depus la ANAF, formular care nu prea mi se pare potrivit pentru firma in speta. De aceea, dar va rog mult sa-mi spuneti unde m-as putea interesa ca sa pot intelege oportunitatea dar si implicatiile unei astfel de schimbari.
Va multumesc mult de tot,
Eva Bejan

2 raspunsuri


la 22 Ian. 2013
In cazul in care societatea trece la platitor de impozit pe venituri microintreprinderi, trebuie sa completati formularul 010. Declaraþia de menþiuni se completeazã când se modificã datele declarate anterior. In cazul dvs. in formularul 010 trebuie: - scos din vectorul fiscal impozitul pe profit incepand cu 01.01.2013 si - luat in evidenta impozit venituri microintreprinderi incepand cu 01.01.2013.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 22 Ian. 2013
va multumesc mult doamna Teodora
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x