Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Declaratii si Formulare

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care sunt Formularele (declaratii) care trebuie depuse la Finante, pentru anul trecut, 2012? Reprezint PFA .
Multumesc.

2 raspunsuri


la 16 Apr. 2013
Termenul de depunere al formularului 200 este anual, pentru fiecare an fiscal, pana la data de 25 mai inclusiv a anului urmator celui de realizare a venitului; Avand in vedere prevederile OUG nr. 125/2011 incepand cu 1 iulie 2012, contributiile sociale datorate de persoanele fizice au trecut in administrarea ANAF. Declararea veniturilor care reprezinta baza lunara de calcul a contributiilor sociale se realizeaza de catre contribuabilii prin depunerea la organul fiscal de domiciliu a unei declaratii privind venitul asigurat la sistemul public de pensii, formular 600, aprobat prin Ordinul presedintelui ANAF nr. 874/2012. Declaratia 392B privind livrarile de bunuri, prestarile de servicii si achizitii efectuate in anul 2012, se depune pana la 25 februarie 2013 de catre persoanele impozabile neinregistrate in scopuri de TVA, conform art. 153 din Codul fiscal, care au realizat, la finele anului calendaristic, o cifra de afaceri inferioara sumei de 220.000 lei.
Voteaza raspuns 2 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 17 Apr. 2013
Va multumesc, raspunsul D-vs. m-a ajutat foarte mult. Respectele mele.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x