Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

utilizarea semnaturii electronice

Buna ziua! Am o nedumerire..sunt imputernicita prin notar de administratorul firmei sa folosesc semnatura mea electronica pentru depunerea declaratiilor fiscal si a bilantului insa eu nu sunt angajata firmei ,ce trebuie sa scriu in casuta unde ne cere numele persoanei care declara ca datele sunt corecte si complete aici ma refer la declaratii,iar in bilant ce sa scriu in casuta unde cere numele celui care l-a intocmit?Va multumesc!
Adaugata in   Declaratii si Formulare

3 raspunsuri


la 20 Apr. 2015
In cazul in care aveti imputernicirea sa utilizati semnatura electronica pentru depunerea declaratiillor si situatiilor financiare, veti aplica la rubrica -intocmit- semnatura, avand calitatea de alta persoana calificata imputernicita conform legii.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 20 Apr. 2015
Va multumesc Dl ADRIAN,asa am facut la bilant dar in cazul declaratiilor unde nu exista aceasta posibilitate cum sa procedez? sa imi scriu numele meu ? dar in ce calitate? sau sa scriu numele contabilei care este angajata firmei cu timp partial si care nu are semnatura electronica si sa depun eu cu semnatura mea electronica?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 20 Apr. 2015
Pentru declaratii nu exista aceasta rubrica, semnatura electronica se aplica in caseta, pentru ca aveti dreptul sa intocmiti si trimite electronic declaratii datorita faptului ca sunteti inregistrata in formularul 150
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x