Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Semnarea si completarea F30 - Bilant semestrial 2015

Unde trec in formularul F30-date informative, valoarea capitalului varsat (in cazul unui SRL - incadrat la microentitate) la randul 199 "Capital social varsat - detinut de societati cu capital privat" sau la randul 200 "Capital social varsat - detinut de persoane fizice"?
Iar pentru semnarea bilantului, eu fiind angajata in functia de Economist economie generala cu studii superioara aleg optiunea 13 - Alta persoana imputernicita, potrivit legii?
Va multumesc.

4 raspunsuri


la 13 Aug. 2015
Inregistrarea capitalului social varsat se mentioneaza la randul 199 sau 200 in functie de detinatorul partilor sociale care poate fi firma sau persoana fizica. Semnarea bilantului se face de catre persoanele abilitate legal, imputernicite de societate sa intocmeasca situatiile financiare. Daca aveti calitatea de angajat puteti opta pentru director economic sau alta persoana imputernicitain functie de organigrama societatii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 14 Aug. 2015
Am calitatea de angajat cu studii superioare in functia de "economist" iar administratorul imi zice sa trec pe bilant la intocmire "contabil sef" nu e nici o problema? pentru ca nu stiu ce sa fac.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 1 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 14 Aug. 2015
Functia de contabil sef presupune autorizare, doar ca director economic sau imputernicit nu este obligatorie.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 1 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 19 Aug. 2015
Desi tardiv acest răspuns, totuşi îmi permit să nu fiu în consonanţă cu cele postate până acum. 1- SRL cu capital privat deţinut de persoane fizice se completează rd.200 pentru capitalul vărsat pct.XI 2- Fiind angajat în calitate de economist, şi nefiind un alt angajat care să îndeplinească atribuţiunile "conducătorului compartimentului financiarcontabil" de facto şi de jure devi "11-Director economic/ 12-Conrabil şef. Nicidecum 13-Alta persoană împuternicită potrivit legii, deoarece în cazul dat nu se precizează altă calittate decât cea de "angajat/salariat" cu CIM pe funcţia de economist.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x