Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Retinere somaj la doua contracte de munca

Buna ziua, as dori sa stiu n cazul in care un angajat are 2 contracte de munca de tipuri diferite cum se retine somajul? Unul a incetat la jumatate lunii, iar celalalat a inceput imediat doar ca acum angajatul are si calitatea de pensionar. Mentionez ca declaratia 112 se genereaza automat din programul de salarii si daca introduc in program 2 contacte diferite pe aceeasi marca nu retine somaj pe toata luna chiar daca introducerea a fost corecta adica unul de tip normal si unul de pensioar. Daca introduc angajatul de doua ori pe fiecare contact in parte cu numar de marca diferit in declaratia 112 apare eroare ca fiind acelasi cnp de doau ori, Va rog frumos sa-mi spuneti cum as putea rezolva aceasta problema deoarece eu zic ca pentru primul contract ar trebui retinut somajul, iar pentru cel de al doilea unde angajatul are caliateta de pensionar nu trebuie retinut somajul. Va multumesc frumos.
Adaugata in   Declaratii si Formulare

1 raspuns


la 07 Dec. 2014
Este corecta retinerea contributiei de somaj pentru calitatea de salariat cu relatii normale de munca si inregistrarea contractului in calitate de pensionar fara calcularea acestei contributii. Programul de declarare nu poate inregistra doua contracte cu o calculatie diferita pentru aceeasi persoana. Cred ca aveti o problema cu data cand persoana a indeplinit conditia de pensionare si a depus cererea, contractul fiind considerat inchis, urmand ca dupa obtinerea deciziei sa poata incheia un nou contract de munca in calitate de pensionar.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x