Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

declaratii pfa

Buna ziua! As dori sa va intreb daca persoana fizica autorizata declarata insolvabila in 2008 mai avea obligatia ca ulterior sa depuna declaratiile fiscale anuale. Anul acesta, respectivei persoane fizice i s-a comunicat ca va primi o amenda pe motiv ca nu si-a depus declaratiile aferente.
Multumesc!
Adaugata in   Declaratii si Formulare

1 raspuns


la 25 Mai. 2012
Aveati obligatia depunerii declaratiilor pana la data inchiderii PFA. Vezi codul de procedura fiscala Art. 176 precum si normele de aplicare ale acestuia pct. "171.1. Pentru crean??ele fiscale pentru care s-a declarat starea de insolvabilitate a debitorului, organele de executare sunt obligate sÄ? urmÄ?reascÄ? situa??ia debitorilor pe toatÄ? perioada, p??nÄ? la ??mplinirea termenului de prescrip??ie a dreptului de a cere executarea silitÄ?, inclusiv pe perioada ??n care cursul acesteia este suspendat sau ??ntrerupt. Verificarea situa??iei debitorului se va face cel pu??in o datÄ? pe an, repet??ndu-se, c??nd este necesar, investiga??iile prevÄ?zute de lege.:
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x