Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Declaratie impunere impozit cladiri

Buna ziua,

Am rugamintea sa-mi spuneti daca o firma a carui sediu social este declarat intr-un apartament cu destinatie mixta : locuinta rezidentiala si sediu firma, trebuie sa depuna vreao declaratie de impunere in acest sens conform noii legii de impozit ? Cine depune declaratia persoana fizica sau cea juridica? Data limita de depunere la adm finaciara care este ?
Alte detalii care poate sunt de folos la formularea raspunsului: proprietarul apartamentului este si administratorul firmei. Intre persoana fizica si juridica exista un contrcat de comodat pentru acel spatiu al firmei.

Multumesc frumos.
Adaugata in   Declaratii si Formulare

2 raspunsuri


la 27 Ian. 2016
Pentru declararea si calcularea impozitului pe cladiri, persoana care este proprietar este responsabila. Fiecare administratie locala va percepe taxele calculate pe destinatia imobilului din 2016, prin completarea unei declaratii tip.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 28 Ian. 2016
Declaratia se depune pana la data de 31.03.2016 de catre proprietar, respectiv persoana fizica. Trebuie sa prezinte si documente justificative daca este cazul (facturi de utilitati in situatia decontarii acestora pe firma). Retineti ca declaratia se face pentru starea de fapt existenta la data de 31.12.2015 so nu pentru situatia la momentul depunerii declaratiei.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x