Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

declaratie fond de mediu

O societate care la cateva luni are achizitii intracomunitare: cantitati mici ( o cutie de max 5 kg- sunt obiecte sportive care sunt primite fiecare in plastic si asa se vand mai departe on line), trebuie sa depuna declaratie la fondul de mediu? Pe factura sunt 2 pozitii : cantitatea si pretul obiectelor sportive si transportul.
Adaugata in   Declaratii si Formulare

1 raspuns


la 28 Ian. 2014
Incepand cu 1 ianuarie 2014, se platesc contributii la fondul de mediu numai in cazul neindeplinirii obiectivului de valorificare a deseurilor de ambalaje, prevazut in anexa nr. 3. - contributia de 2 lei/kg datorata de operatorii economici care introduc pe piata nationala bunuri ambalate, care distribuie pentru prima data pe piata nationala ambalaje de desfacere, si de operatorii economici care inchiriaza, sub orice forma, cu titlu profesional, ambalaje, pentru diferenta dintre cantitatile de deseuri de ambalaje corespunzatoare obiectivelor minime de valorificare sau incinerare in instalatii de incinerare cu recuperare de energie si de valorificare prin reciclare prevazute in anexa nr. 3 si cantitatile de deseuri de ambalaje efectiv valorificate sau incinerate in instalatii de incinerare cu recuperare de energie si valorificate prin reciclare (contributie prevazuta la art. 9 alin.1, lit. d); - contributia de 2 lei/kg anvelopa datorata de operatorii economici care introduc pe piata nationala anvelope noi si/sau uzate destinate reutilizarii, pentru diferenta dintre cantitatile de anvelope corespunzatoare obligatiilor anuale de gestionare prevazute in legislatia in vigoare si cantitatile efectiv gestionate (contributie prevazuta la art. 9 alin.1, lit. i). In cazul in care nu efectuati operatiuni care intra sub incidenta O.G. nr. 31/2013 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu, atunci nu datorati contributii si nu aveti obligatia depunerii declaratiei la fondul de mediu.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x