Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

declaratia 112 si formularul 070

1.Un pfa infiintat in marrtie 2015 activitate prestari servicii curatenie care nu a avut de lucru pana in prezent deci implicit fara salariati depune declaratia 112 la trimestru?
Mentionez ca nu am depus vectorul fiscal 070 intrucat am gasit acest articol" In 15 zile de la obtinerea documentului de autorizare vor depune la ANAF formularul 070 (pentru profesiile speciale care nu trebuie sa se inregistreze prin Registrul comertului) - pentru celelalte PFA declaratia de inregistrare fiscala s-a depus la Registrul comertului - pentru stabilirea vectorului fiscal si obtinerea codului unic de identificare"
2.Trebuia depus 070?

3 raspunsuri


la 05 Mai. 2015
PFA, in urma inregistrarii la Registrul Comertului, trebuie sa depuna formularul 070 la inregisrarea fiscala si in cazul mentionarii unor modificari privind vectorul fiscal. Fara eliberarea codului de identificare fiscala nu puteti functiona. Depunerea declaratiei 112 se face in situatia in care la infiintare, se inregistreaza salariati si obligatii salariale, la termenele stabilite, lunar sau trimestrial.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 07 Mai. 2015
Multumesc ptr raspuns!Deci ,avand in vedere ca PFA -ul pina acum nu a functionat din lipsa de comenzi(servicii curatenie)inteleg ca declaratia 112 intrucat nu are salariati nu se depune sau se depune pe zero?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Mai. 2015
Aveti vreun contract de munca inregistrat in Revisal? Daca nu aveti, atunci nu trebuie sa depuneti D.112.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x