Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Criteriile dupa care se stabileste daca depunem lunar sau trimestrial 112

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:ce si cum trebuie sa iau in calcul pentru a vedea daca trebuie sa depun lunar /trimestrial 112.
Am o micro CA pe 2014 sub 220000 cu un angajat cu timp partial.
Depunem 112 lunar (nu mai stiu din ce an am fost obligati sa depunem lunar),dar acum am vazut ca trebuie avuti in vedere niste indicatori pentru a stabili daca se depun lunar/trimestrial.
care este baza legala/ordinul?
Pt luna ianuarie am depus deja.
Ce mai pot face acum?
Adaugata in   Declaratii si Formulare

3 raspunsuri


la 21 Feb. 2015
Depunerea formularului 112 trimestrial se face prin optiune la deschiderea societatii altfel se depune trimestrial. Pentru societatile care angajeaza personal dupa inregistrarea societatii se depune lunar, initiativa fiind de eliminare a depunerii trimestriale.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 1 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 21 Feb. 2015
Cum depunerea trimestriala se face prin opțiune altfel se depune trimestrial? Cred ca ați vrut sa spuneți ca altfel se depune lunar... În cazul meu firma este veche, anul trecut am avut un angajat și o CA sub 220000Am depus declarația lunar.Sunt obligata sa depun trimestrial anul ăsta ? Și care sunt indicatorii și Cum se determina?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 21 Feb. 2015
Daca la constituire s-a optat pentru depunere trimestriala, nu se poate modifica termenul de depunere prin act normativ, asa ca aceste societati sunt putine pentru ca pe masura ce se schimba termenul pentru declarare la luna, acesta nu se mai poate schimba in trimestrial.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x