Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Bilant societate in curs de lichidare.

Buna ziua,

Societatea este in curs de lichidare si conform prevederilor legale, trebuie sa depuna un bilant pentru anul 2015 pana la 30.03.2016.

Rugam sa ne precizati daca este corect ca la rubrica "ADMINISTRATOR-numele si prenumele", atat in formularul de bilant S1004, cat si in anexele acestuia, respectiv declatia de conformitate, raportul administratorului, balanta de verificare, propuneri de repartizare a rezultatului contabil, sa fie inscris lichidatorul, ca societate profesionala- ....S.P.R.L.-, sau sa fie inscris cu nume si prenume reprezentantul acestei societati profesionale, care va si semna toate situatiile?

Sau poate fi trecut cu nume si prenume asociatul unic, care a fost desemnat ca administrator statutar al societatii, pe durata procesului de lichidare si radiere a societatii.
Formularele trebuie sa poarte stampila lichidatorului?

Cum este corect sa se procedeze?

Multumim.

1 raspuns


la 16 Mar. 2016
Pe durata lichidarii, administrarea firmei este facuta de lichidator, care poate fi o firma autorizata sau o persoana fizica autorizata. Semnarea bilantului se face la rubrica intocmit de catre firma de contabilitate sau contabilul autorizat, iar la administrator, persoana sau firma imputernicita sa administreze firma pe aceasta perioada. Bilantul va avea semnatura electronica sau semnatura autorizata si stampila.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x