Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Coduri CAEN pentru servicii diverse

Buna ziua,
am un magazin de desfacere cu amanuntul si doresc sa-mi diversific activitatea cu servicii: respectiv sa devin broker in domeniul asigurarilor, sa incasez fc. de utilitati (en.electrica, gaze,apa etc.),respectiv sa ma autorizez tip PayPoint, sa incasez impozite si taxe locale pt. primarie, vanzare de cartele telefonice. Va rog sa-mi spuneti daca pot presta toate aceste activitati in cadrul aceleasi firme, sau nu si care sunt codurile CAEN corespunzatoare.
Multumesc anticipat
Adaugata in   Studii de caz Coduri caen

1 raspuns


la 29 Ian. 2015
Faptul ca sunt domenii diferite trebuie sa detineti autorizari speciale pentru asigurari, conform conditiilor ASF, o conditie fiind ca aceasta sa fie activitate principala care intra in conflict cu celelalte activitati. Pentru incasarea de impozite si taxe, trebuie sa aveti un cadru autorizat. Pentru celelalte activitati puteti functiona cu aceleasi autorizari comerciale. Codurile CAEN puteti sa le consultati de pe diferite publicatii pe internet sau puteti achizitiona volumul tiparit.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x