Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Un muncitor in diurna delegare in Italia, poate sa devina acolo administrator ?

Va rog sa-mi spuneti daca un muncitor trimis in diurna delegare in Italia poate sa devina administrator si asociat la o alta firma din Italia? Si daca da, va rog sa-mi spuneti ce articol din lege spune ca un muncitor trimis in delegare in alta tara mai poate detine si alta functie acolo. Insa eu nu cred ca se poate. Multumesc. Va rog raspuns.
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 25 Aug. 2014
Un salariat care este delegat de catre o societate romana pentru a desfasura o activitate in interesul acesteia in alta tara - Italia, are obligatii contractuale fata de societatea romana pentru care poate fi tras la raspundere. Din punct de vedere juridic, acesta nu este impiedicat de lege sa detina si un alt loc de munca sau sa fie asociat intr-o alta firma, daca acesta nu produce prejudicii firmei care l-a delegat sau nu incalca legea concurentei neloiale. In caz ca persoana delegata desfasoara activitatea pentru care este trimis printr-o alta societate pe care o administreaza si la care este asociat, poate fi tras la raspundere in instanta.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x