Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

tichete cadou pentru salariati fara copii

Buna seara, intrebarea mea este : se pot acorda tichete cadou cu ocazia Craciunului salariatilor care nu au copii minori, bineinteles in conditiile fiscale proprii tichetelor cadou acordate angajatilor cu copii minori ? Exista, deci, vreo diferenta intre acordarea tichetelor cadou salariatilor fara copii minori si cea proprie salariatilor cu copii minori ?
Si ar mai fi ceva : unei salariate care din luna noiembrie este in concediu medical de sarcina si lauzie, i se pot acorda, cu ocazia Craciunului, tichete cadou in valoare de 150 lei (adica maximum) per copil minor, inclusiv celui care l-a nascut recent (in decembrie), chiar daca nu a lucrat tot timpul anului (fiind o parte in concediu medical) ?
Va multumesc.

1 raspuns


la 18 Dec. 2015
Tichetele cadou se acorda pentru angajatii care au copii minori, cu ocazia Craciunului, in limita plafonului prevazut de lege, diferenta fiind considerata venit de natura salariala. La fel si acordarea angajatilor care nu indeplinesc conditia copilului minor. Actul normativ precizeaza regimul de acordare pentru angajati cu copii minori, aceasta fiind singura conditie, inclusiv pentru copii nascuti in ultima luna.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x