Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Pot merge la agentia pentru somaj?

Buna ziua

Angajatorul la care lucrez pe postul de contabil junior nu mai are nevoie de servicile mele din motive financiare, iar eu nu doresc sa merg in somaj. Intrebarea mea este daca pot merge la ANOFM, fara documente pentru intrarea in somaj, ma pot trimite la un angajator care are nevoie de serviciile mele?
Adaugata in   Codul fiscal

2 raspunsuri


la 01 Aug. 2012
Aveti nevoie de: 1.decizie desfiintare post cu un preaviz de 20 zile lucratoare. 2. transmitere revisal. 3. adeverinta de somaj . 4. adeverinta vechime munca 01.01.2011 la zi cititi Normele de aplicare ale legii 76/2002 Adeverinta se completeaza descrescator pentru maxim 12 luni de la data incetarii raporturilor de munca sau de serviciu pentru care angajatorul a virat la bugetul asigurarilor pentru somaj sumele reprezentand contributiile prevazute de lege. - BC - baza lunara de calcul asupra careia se aplica contributia individuala in cota prevazuta de lege, determinata in conformitate cu dispozitiile titlului IX2 "Contributii sociale obligatorii" din Legea nr. 571 / 2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 13 Aug. 2012
Problema este ca angajatorul m-a convis sa imi inchida contractul de munca cu acortul ambeleor parti. In cazul acesta, ce este de facut?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x