Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Masa pentru parteneri afaceri

Vine din Belgia o delegatie -parteneri de afaceri, masa cazarea va fi pe cheltuiala firmei.
Sunt cheltuieli cu protocolul sau prestare servicii pentru ca aceasta ma ajuta la obtinerea rezultatelor mai bune in activitate?
Multumesc!
Adaugata in   Codul fiscal

2 raspunsuri


la 13 Aug. 2013
Buna seara, La ce va referiti cand spuneti "prestare servicii"? Firma dumneavoastra are acest obiect de activitate? Dupa parerea mea ar trebui sa fie cheltuieli de protocol, cheltuiala cu masa oferita parte erilor de afaceri.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 14 Aug. 2013
"Sunt considerate cheltuieli de protocol: acordarea unor cadouri, trataþii ºi mese partenerilor de afaceri, efectuate în scopul afacerii . De excemplu: bunurile acodate gratuit în cadrul acțiunilor de protocol în scopul stimulãrii activitãții societãții, masa servitã de salariați în delegații ale angajatorului, masa servitã sau/și cheltuielile efectuate în favoarea unui participant la capitalul social (asociat, administrator). Cadoul cuprinde unul sau mai multe bunuri oferite gratuit. Excepție: mesele oferite partenerilor de afaceri sau alte operațiuni similare, oferite în scopul stimulãrii vânzãrilor, în scopul realizãrii de venituri impozabile, sunt considerate prestãri de servicii. Deci, nu reprezintã cadouri." La asta ma refeream.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x