Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

impozit retinut la sursa pentru veniturile din jocuri de noroc (bingo in sala)

Impozitul calculat si retinut la sursa din veniturile din jocuri de noroc (respectiv bingo in sala) se declara in D 205 pentru anul 2015 in sectiunea 7. Secțiunea VI ?Date informative privind impozitul pe veniturile din jocuri de noroc in 7.2.Situație centralizatoare privind impozitul reținut pe veniturile din jocuri de noroc?

In Codul Fiscal CAPITOLUL XIV - Obligaţii declarative ale plătitorilor de venituri cu reţinere la sursă
ART. 132 - Obligaţii declarative ale plătitorilor de venituri cu reţinere la sursă"(2) Plătitorii de venituri, cu regim de reţinere la sursă a impozitelor, au obligaţia să depună o declaraţie privind calcularea şi reţinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit la organul fiscal competent, până în ultima zi a lunii februarie inclusiv a anului curent pentru anul expirat."

Nu se contrazic?

Evidenta si declararea impozitului calculat si retinut la sursa din veniturile din jocuri de noroc (respectiv bingo in sala) se efectueaza pe fiecare jucator/CNP?
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 21 Ian. 2016
Impozitul retinut la sursa pentru veniturile din jocuri de noroc se calculeaza, declara si se plateste pentru fiecare jucator prin formularul 205. Centralizatorul pentru veniturile din jocuri de noroc reprezinta valoarea obtinuta in urma desfasurarii acestei activitati.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x