Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

expertiza contabila - am gasit un raspuns , dar nu sunt sigura

Expertul contabil este numit să efectueze o expertiză contabilă judiciară într-un dosar de la Judecătoria Sibiu, Secţia Comercială. Obiectivul expertizei este de verificare a tranzacţiilor comerciale între doi parteneri, a modului în care au fost efectuate plăţile, coroborat cu prevederile contractului încheiat între aceştia şi calculul penalităţilor datorate de către cumpărător. Expertul contabil ataşează la raportul de expertiză contabilă judiciară întocmit o situaţie centralizatoare întocmită de către acesta, din care rezultă concluziile obiectivului, precum şi copii după toate facturile de vânzare cumpărare care au constituit materialul documentar studiat de către expert. Precizaţi deficienţa conţinută de raportul de expertiză contabilă judiciară?

1 raspuns


la 28 Apr. 2015
Expertiza trebuie finalizata cu un raport cu concluziile, sustinuta de copia contractului dintre parti, facturile emise, platile efectuate si soldurile furnizor/client inregistrate de parti. Documentele atasate sunt: contractul, facturile, extrasele de cont si chitantele, fisa furnizor si fisa client, situatia platilor cu restul de plata si calculatia penalitatilor.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x