Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Ce implicatii sunt pentru societate

Buna ziua,

Ce se intampla daca anul trecut am tinut contabilitatea la o firma fara a fi angajata sau fara a fi contabil autorizat??? mentionez ca toate declaratiile le-a semnat administratorul.
Ce implicatii are acest lucru??

daca apelez la o firma de contabilitate autorizata incepand de anul acesta, cum ramane pe anul trecut? ce se poate intampla?

multumesc

2 raspunsuri


la 23 Ian. 2016
Pentru anul in care ati tinut evidenta contabila fara a fi angajata raspunde administratorul, dumneavoastra neavand nici-o raspundere daca nu ati aplicat semnatura electronica.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 11 Feb. 2016
Daca vor fi probleme fiscale ulterioare pentru anul in care ati tinut contabilitatea fara a avea dreptul sa o faceti, va raspunde administratorul societatii care va suporta toate consecintele acestui fapt fara a se putea indrepta impotriva dumneavoastra. Dupa preluarea contabilitatii de catre o firma/persoana autorizata, aceasta va prelua si raspunderea pentru activitatea ce urmeaza sa o desfasoare. Dar daca dumneavoastra sunteti cea care apelati la firma autorizata de contabilitate, si nu patronul firmei... nu va vor ajunge banii sa platiti serviciile facute in locul dumneavoastra !
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x