Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

casa de marcat

Conduc contabilitatea unei firme de comert,care comercializeaza masini de spalat second hand in special catre persoane fizice.Pentru fiecare livrare firma a emis factura si chitanta catre beneficiar.Nu s-a folosit pana acum casa de marcat.Stiu ca din anul 2013 se impune folosirea casei de marcat.Asta inseamna ca vom fii obligati si noi la folosirea casei de marcatc si sa renuntam la folosirea facturii si chitantei?
Multumesc.
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 31 Oct. 2012
Conform prevederilor OUG 28/ 1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale operatorii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii direct catre populatie sunt obligati sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale. Operatorii economici au obligatia sa emita bonuri fiscale cu aparate de marcat electronice fiscale si sa le predea clientilor. La solicitarea clientilor, utilizatorii vor elibera acestora si factura fiscala.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x