Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Care sunt pasi care trebuie facuti pentru o campanie de fidelizare.

Suntem un magazin de produse electrice si ne-am gandit sa incercam cumva sa impulsionam vanzarile.Ne-ar interesa daca putei sa ne ajutati cu niste sfaturi.Noi ne gandeam ca la fiecare client care cumpara produse in val minima de 40,00 ron sa ii oferim un "cadou" produs in valoare de 10% din valoarea valoarea bonului de casa sau a facturii.Intrebarile ar fi urmatoarele :
Aceasta campanie trebuie anuntata undeva?
Ce acte ar trebui intocmite de catre societate pentru aceasta campanie?
Sunt suficiente afise lipite pe vitrina magazinului?
LEGAL CUM AR FI CORECT?

Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 15 Iul. 2014
In cazul in care intreprinderea este mica, functia publicitara este indeplinita de persoana sau de nucleul care detine si functia comerciala. In cazul intreprinderilor medii si mari functioneaza serviciul de publicitate, condus de un sef de serviciu sau chiar de un director de publicitate. Planul campaniei publicitare cuprinde: obiectivele ; strategia de conceptie; strategia mijloacelor de comunicare a mesajelor; pregatirea echipei; examinarea critica; bugetul; analiza rezultatelor. Campania promotionala are la baza decizia reprezentantului legal, care aproba un plan pe o anumita perioada, cu un anumit buget. Promotiile pot fi conform prevederilor legale, reduceri de pret sau oferta gratuita in produse. Afisele sunt mijloace publicitare, deci nu sunt suficiente din punct de vedere legal pentru o campanie. Va recomand sa stabiliti bugetul alocat, sau produsele pe care le oferiti cu titlu gratuit, acestea trebuie gestionate separat de celelalte produse pe care le comercializati.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x