Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

suspendare societati comerciale

Am o societate care vine din suspendare.Era platitoare de TVA.Ce trebuie facut sa fie in continuare platitoare de TVA si care sunt termenele in care trebuie facute actele?

2 raspunsuri


la 09 Oct. 2012
Trebuie depus la organul fiscal teritorial formularul 010 "Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridical? Persoanele impozabile carora li s-a anulat inregistrarea in scopuri de TVA, conform art. 153 alin. (9) din Codul fiscal , datorita inactivitatii temporare, inscrise in registrul comertului, potrivit legii, trebuie sa solicite organului fiscal competent inregistrarea in scopuri de TVA, daca inceteaza starea de inactivitate temporara. Solicitarea se transmite organului fiscal competent, in termen de cel mult 10 zile de la efectuarea inregistrarii in registrul comertului a mentiunii privind reluarea activitatii, insotita de certificatul din care rezulta inregistrarea in registrul comertului a acestei mentiuni. Inregistrarea in scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal se va considera valabila incepand cu data inregistrarii in registrul comertului a mentiunii privind reluarea activitatii".
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 09 Oct. 2012
Multumesc pentru promptitudine dumneavoastra.Cu stima.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x