Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Juridic pot incheia contract cu un om trimis in diurna delegare

Mai concret,v-am intrebat si in data de 25 ale lunii. Muncitorul meu este trimis in diurna delegare in Italia. Acolo patronul meu l-a facut administrator la o alta firma de a lui din Italia. Acum eu trebuia sa inchei un contract cu firma respectiva, la care o sa-mi semneze muncitorul meu pt. firma aceea. E posibil?

1 raspuns


la 29 Aug. 2014
Angajatul dumneavoastra este delegat sa lucreze in Italia pentru o firma locala in baza unui contract de prestari. Angajarea persoanei delegate cu contractul de munca la firma din Romania nu poate fi facuta de firma la care a fost delegat ci doar la o alta firma. Din cele prezentate de dumneavoastra, inteleg ca ati delegat un angajat sa presteze in numele firmei o activitate pentru o firma din Italia care a angajat persoana delegata pe o alta firma cu care urmeaza sa incheiati un contract. Angajatul daca este angajat in Romania, poate fi tras la raspundere pentru faptul ca nu-si respecta contractul de munca, daca aveti contract de prestari cu firma din Italia, dar nu puteti sa-i interziceti sa se angajeze in Italia daca sarcinile de servici sunt indeplinite conform fisei postului. Din punct de vedere juridic puteti sa-l actionati in justitie pentru pagubele produse in cazul neexecutarii sarcinilor de servici.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x