Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Factura consultanta

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum inregistrez o factura de servicii consultanta pentru un proiect pos cce?

3 raspunsuri


la 09 Sep. 2013
Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca dumneavostra ati emis facture respective sau daca v-a fost oferita consultant pentru scrierea proiectului respective si trebuie sa inregistrati cheltuiala?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 09 Sep. 2013
Scuze ca nu am specificat, factura am primit-o de la firma de consultanta pentru acest proiect si nu stiu daca pot s-o inregistrez pe cheltuieli , sau investitii in curs si la urma s-o adaug la valoarea proiectului? Si daca proiectul nu va fi aprobat? multumesc mult!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Sep. 2013
Buna seara, Trebuie sa consultati Ghidul solicitantului si legislatia care reglementeaza proiectul respectiv. In unele cazuri cheltuielile cu consultanta pentru proiect sunt considerate cheltuieli eligibile in alte cazuri nu. Depinde si ca a fost intelegerea cu firma de consultanta: se va plati comisionul doar in cazul in care proiectul va fi aprobat? Chiar daca nu va fi considerata cheltuiala eligibila, faceti inregistrarile contabile necesare si nu cereti la rambursare suma respectiva.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x