Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

sediu social pe acelasi spatiu cu punctul de lucru

Buna ziua,
O firma isi are sediu social la aceeasi adresa cu sediul secundar(punctul de lucru) dar in cladiri diferite. In cladirea 1 se desfasoara activitatea de birou iar in cladirea 2 se desfasoara activitatea propriu zisa (Ex:prestari servicii) a societatii. La punctul de lucru am o casa de marcat. Este corect sa se tina doar un registru de casa pe care il opereaza zilnic contabilul care este cu biroul in cladirea sediu, din aceeasi curte, sau trebuie sa-si faca operatorul casei de marcat propriul registru de casa?? ? Operatorul casei de marcat nu are seif, banii ii preda zilnic la Casieria de la sediu impreuna cu raportul Z .

Multumesc
Adaugata in   ANAF si MFP

2 raspunsuri


la 26 Mai. 2016
Pentru activitatea desfasurata se poate utiliza un singur registru de casa daca toate operatiunile consemnate sunt efectuate la punctul de lucru care are si caseria. In cazul in care aveti casa de bani in sediu iar operatiunile se desfasoara la punctul de lucru, va trebui sa aveti registru de casa separat pentru centru si pentru puctul de lucru.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 27 Mai. 2016
Multumesc
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x