Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

registru de incasari si plati obligatoriu pentru norma de venit?

Buna ziua! Am un pfa infiintat in luna mai 2014 cu caen 1061 si am depus la finante declaratia 220 in termen de 15 zile de la infiintare,dar nu mi au spus ca trebuie sa depun si registrul de incasari si plati si registrul inventar pentru parafat.Daca merg acum sa le depun primesc amenda?Am inteles ca nu sunt obligatorii daca am optat pentru impozitare la norma de venit.Daca sunt obligatorii cum le completez? Utilajele si cladirea(sediu) sunt luate in comodat cu titlu gratuit.sunt legalizate la notar.nu se emite nici o factura(cheltuiala) pe pfa.
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 30 Ian. 2015
Pentru PFA trebuie sa achizitionati si sa vizati registrul de incasari si plati si registrul inventar. Aceasta nu presupune amenda pentru intarziere prin faptul ca nu s-a constat lipsa de catre un organ de control. Completarea registrului de incasari si plati se face cu platile si incasarile efectuate in interesul economic si conform cu obiectul de activitate al PFA. In registrul inventar, veti inregistra utilajele achizitionate.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x