Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

P.F.A. scutire la plata accesorii

Buna seara.
P.F.A. am de achitat numai accesorii. Exista posibilitatea ca ANAF s-a ma scuteasca de plata lor? Daca DA, de cand? Care este reglementarea legala si ce trebuie s-a fac.
Va multumesc.

1 raspuns


la 02 Dec. 2015
Conform OUG 44/2015 privind acordarea unor facilitati fiscale acestea sunt aplicabile tuturor contribuabililor persoane fizice si persoane juridice, precum si entitati fara personalitate juridica, se are in vedere anularea penalitatilor de intarziere aferente datoriilor la bugetul de stat pana la data 30 septembrie 2015 daca datoriile vor fi achitate pana la data de 31 martie 2016. Actul normativ se refera si la anularea unei parti din dobanzile calculate in conditiile prezentate, daca platesc pana la 30 iunie 2016 o cota de 45,8% din dobanzile aferente obligatiilor principale restante, putand beneficia conditionat, de anularea diferentei de 54,2% din dobanzile calculate pana la 30 septembrie 2015. Aplicarea prevederii actului normativ are loc in urma depunerii unei cereri de anulare a penalitatilor si diferentei de dobanda la administratia teritoriala.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x