Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Implicatii factura servicii freelancer

O societate apeleaza la un freelancer prin intermediul platformei Elance in vederea prestarii anumitor servicii de catre acesta. Pt aceste servicii Elance-ul ii emite factura societatii urmand ca aceasta din urma sa achite prin sistemul de plata online - "paypal" suma aferenta. Exista anumite aspecte de luat in considerare in cadrul acestei tranzactii (ca si legalitate)? Trebuie inscrisa in acest caz societatea in Registrul Operatorilor Intracomunitari? De mentionat este ca nu se incheie un contract forma scrisa de catre Elance. Multumesc.
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 06 Iul. 2015
Platile efectuate pentru serviciile externe, daca se incadreaza in categoria serviciilor intracomunitare vor respecta prevederile codului fiscal referitoare la acestea. Pentru serviciile achizitionate este necesara incheierea unui contract intre cele doua parti fie ca este in forma scrisa sau electronica. Derularea de operatiuni intracomunitare se face in conditiile impuse de cdul fiscal, inclusiv inregistrarea in roi.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x