Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Facturare prestari servicii per ora

Buna seara,

As avea nevoie de un raspuns la urmatoarea mea problema: am o firma care presteaza servicii de sapat santuri,etc cu un buldoexcavator si as dori sa facturez serviciile prestate; problema e ca in luna iulie s-a lucrat si sambata un anumit nr.de ore...intrebarea mea este: pot trece pe factura si orele lucrate sambata sau numai orele lucrate in timpul saptamanii, adica dc luna iulie a avut 21zile lucratoate= 21 zilex8h/zi=168h pe luna iulie.
Daca angajatul, care e de fapt si administratorul societatii, a lucrat mai mult de 8h pe zi,adica undeva la 12.5h/zi, cum pot factura orele acelea????Pot 8h ca angajat si 4.5h ca si administrator sau cum sa procedez pt a fi bine????si cu sambetele cum ok?
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns.

multumesc

3 raspunsuri


la 23 Aug. 2017
Factirarea se face conform contractului de prestari. Daca aveti un tarif orar veti factura orele efectuate in fiecare zi, acceptate de beneficiar prin situatii de lucrari.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 23 Aug. 2017
Deci,pot factura si 12,5h pe zi si sambata????beneficiarul a aprobat deja suma ce.i va fi facturata dar vroiam sa vad dc facem mai multe facturi sau pot pe una singura sa cuprind tot;cum e mai corect?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 23 Aug. 2017
Puteti factura daca orele efectuate sunt acceptate de beneficiar. Pentru orele muncite in zilele libere se acorda un spor de 100% daca este prevazut in contract.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x